House in Tokushima / FujiwaraMuro Architects

first_img Photographs Architects: FujiwaraMuro Architects Area Area of this architecture project ArchDaily House in Tokushima / FujiwaraMuro ArchitectsSave this projectSaveHouse in Tokushima / FujiwaraMuro Architects 2014 CopyHouses•Japan ShareFacebookTwitterPinterestWhatsappMailOrhttps://www.archdaily.com/869408/house-in-tokushima-fujiwaramuro-architects Clipboard Save this picture!© Toshiyuki Yano+ 24 Share ShareFacebookTwitterPinterestWhatsappMailOrhttps://www.archdaily.com/869408/house-in-tokushima-fujiwaramuro-architects Clipboard Japan Projects “COPY” “COPY” Year:  Houses Area:  111 m² Year Completion year of this architecture project Photographs:  Toshiyuki Yano Total Floor Area:158.91 m2Site Area:661.04 m2Architect In Charge:Shintaro Fujiwara, Yoshio MuroCountry:JapanMore SpecsLess SpecsSave this picture!© Toshiyuki YanoRecommended ProductsDoorsStudcoAccess Panels – AccessDorWindowsAir-LuxSliding Window – CurvedDoorsdormakabaEntrance Doors – Revolving Door 4000 SeriesDoorsSaliceSliding Door System – Slider S20Text description provided by the architects. The client requested a building for the married couple and their two children to live in, with a space for home office, at a site located in the suburb.Save this picture!© Toshiyuki YanoThere is a plan for a large-scale facility in the adjacent property; and an arterial road with high traffic runs on the south side of the client lot.Save this picture!© Toshiyuki YanoUnder such conditions, a spatial structure was considered to secure lighting and ventilation while assuring privacy throughout the future.Save this picture!SectionLine of sight and noise from the arterial road is blocked by soil banking built on the road side with surplus soil.Save this picture!© Toshiyuki YanoDaylight from the south side is taken into each room on the second floor by projecting them out from the roof surface, providing excellent lighting and ventilation scheme while securing privacy.Save this picture!© Toshiyuki YanoA living-dining space in a skip-floor configuration is provided at the central part of the interior space of this building.Save this picture!1st Floor PlanThis space connects to a bedroom, children’s rooms, water sections, and a study room.Save this picture!© Toshiyuki YanoProject gallerySee allShow less10th International Architecture Festival CANactionsFestival BiennialDeep House / poly.m.urSelected Projects Share House in Tokushima / FujiwaraMuro Architects CopyAbout this officeFujiwaraMuro ArchitectsOfficeFollowProductWood#TagsProjectsBuilt ProjectsSelected ProjectsResidential ArchitectureHousesJapanPublished on April 19, 2017Cite: “House in Tokushima / FujiwaraMuro Architects” 18 Apr 2017. ArchDaily. Accessed 11 Jun 2021. ISSN 0719-8884Browse the CatalogSinkshansgroheBathroom Mixers – Metropol ClassicVinyl Walls3MVinyl Finish – DI-NOC™ Abrasion ResistantPartitionsSkyfoldChoosing the Skyfold Wall for Your SpaceCarpetsB&B ItaliaCarpet – TwistBeams / PillarsLunawoodThermowood Frames and BearersMembranesEffisusHow to use Fire Protection MembranesSoftware / CoursesSculptformSpecification Tool – Price and Spec AppFittingsHOPPEFloor Spring – AR2950DoorsLinvisibileLinvisibile FILO 10 Vertical Pivot Door | BrezzaWood Boards / HPL PanelsInvestwoodViroc Nature for False Ceilings and FlooringFiber Cements / CementsDuctal®Textured PanelAcousticConwedAcoustic Panels – Eurospan®More products »Save世界上最受欢迎的建筑网站现已推出你的母语版本!想浏览ArchDaily中国吗?是否翻译成中文现有为你所在地区特制的网站?想浏览ArchDaily中国吗?Take me there »✖You’ve started following your first account!Did you know?You’ll now receive updates based on what you follow! Personalize your stream and start following your favorite authors, offices and users.Go to my streamlast_img read more